Prodejna SKYMAN.CZ - BRNO, Špitálka 421/23a || Doručení do 24 h ||  Kontakt  || Otevřeno PO - PÁ: 09:00–16:00

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ: Výzva ke kontrole ISC ULTRALINK

Byli jsme upozorněni na jeden případ selhání sestavy tlačítka na LK100A1.2. Vzhledem k riziku neúmyslného otevření zařízení, které by mohlo mít za následek život ohrožující situaci, vás žádáme, abyste přestali zařízení používat a neprodleně provedli proces kontroly.

ISC v současné době provádí interní vyšetřování, aby zjistili, zda se jedná o ojedinělý incident nebo zda se jedná o širší rozšíření dílů. Další informace budou sdíleny, jakmile budou k dispozici.

Postup kontroly:

Chcete-li zjistit, zda je tlačítko na vašem zařízení bezpečné, zkontrolujte polohu tlačítka vzhledem k límci, do kterého je umístěno. K posouzení lze použít ocelové pravítko/rovný okraj – pravítko přidržte na okraji po šířce knoflíku a stiskněte – pokud dojde k pohybu, knoflík je nad límečkem.

- Pokud je tlačítko na úrovni límce, je zařízení vhodné pro další používání s regulačními kontrolami (před použitím, během a po použití).
- Pokud je tlačítko výše než límec, zařízení MUSÍ být vyřazeno z provozu a měli byste kontaktovat zástupce zákaznického servisu ISC pro další podrobnosti:  email: sales@iscwales.com, telephone: +44 (0) 1248 363125; nebo nás kontaktujte na emailovou adresu skyman@skyman.cz

Často kladené otázky:
Ještě jsem svůj ULTRALINK nepoužil, musím na něm udělat inspekci?
Ano

ULTRALINK už používám, musím na něm udělat inspekci?
Ano

Došlo k nějakým zraněním?
Ne

Přeloženo ze stránek výrobce.